Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Производство на алуминиева и ПВЦ дограма

Производство на алуминиева и ПВЦ дограма

Екипът на www.osnovi.com има за цел предлагането на качествена алуминиева и ПВЦ дограма, с която да отговори на изискванията на всеки клиент. Стремим се да осигурим отлично обслужване от компетентната консултация до изрядния монтаж и следпродажбеното обслужване.

 

Предлагаме всички основни марки профили за изработката на PVC и алуминиева дограма. Използваните от нас профили покриват всички изисквания и стандарти, наложени върху производството и монтирането на дограма.

 

Всички пет и шесткамерни профили изолират и най-малкия шум, идващ от външната среда. Освен добра звукоизолация, основна цел е и блокирането на идващите отвън студ или топлина. Надеждното изолиране на помещението, оборудвано с прецизна и висококачестве прозоречна технология е гарант за дълга експлоатация. 

 

Добро решение са и пет камерните ПВЦ профили, които предлагаме.  Посредством интегрираните допълнителни метални усилители може да се гарантира здравина и дългосрочност на инвестицията за вашия обект. Тези системи се предлагат и в богата цветова гама.

 

В случай, че изберете алуминиеви прозорци за вашия проект, търговски или жилищен, бихме могли да предложим многофункционални, с атрактивен дизайн и желани видове отваряне, отваряне навътре и навън, завъртане и накланяне. Предлагаме енергоспестяващи решения, с най-строги изисквания за ефективност от висок клас.

 
Алуминиевите профили които предлагаме означават не само функционалност, но и комфорт и отлична визия. Всички наши прозоречни системи осигуряват максимална енергийна ефективност, подчертана защита не само от вятъра и времето, но и от взлом и други механични намеси. Допълнителен комфор може да се добави чрез автоматизация, безупречен дизайн и разнообразие от възможности за индивидуалност и отличителен стил на всяка сграда или индивидуален обект. Предлагаме разумна комбинация от архитектура, дизайн и функционалност.
 
Качествената алуминиевата дограма издържа дълго, има висока степен на устойчивост на тежки метеорологични условия, природни бедствия корозия и др. Алуминиевият профил е подходящ материал за изработка на дограма, витрини и фасади с голяма площ на остъкляване, входни врати, вътрешни преградни стени, ограждения и др. Можем да предложим алуминиеви профили с прекъснат термомост, a така също и без прекъснат термомост.

 

От нас можете да очаквате най-добрата оферта, без скрити условия, доплащания и прекъсвания на работния процес. Най важното за нас във всеки проект е доволния клиент. 

 

Не се колебайте да се свържете с нас на някой от следните телефони: 0889032525, 0896391234 или направете запитване на имейл: orsi_osnovi@abv.bg