Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Wurth добавка против замръзване на дизеловото гориво при ниски температури

17,89 лв.
  • Марка: Wurth
  • Кат. номер: 5861002300
+ -
Купи
Моля, изберете:
Спецификации :
Предназначение За дизел

 

За подобряване и поддръжка на течливостта на дизеловото горивото при ниски температури.

  • Предотвратява сгъстяването.
  • Предотвратява запушването на горивопроводите и филтрите.
  • Смесва се сама.
  • Лесна за употреба.
  • Съвместима с всички стандартни дизелови и биодизелови горива.

Свойства

Предотвратява сгъстяването и подобрява способността за филтриране на дизеловото гориво. Подобрява работата на двигателя, дори и при ниски температури. Може да се използва до –31°C (в зависимост от вида на дизеловото гориво).

Приложение

За всички дизелови двигатели на леки автомобили, камиони, автобуси и строителни машини с технологии common-rail и помпа дюза. За постигане на оптимален ефект, съдържанието на флакона се добавя в резервоара за горивото при температури около 0°C. Препоръчваме редовна употреба. 150 ml са достатъчни за максимум 70 литра гориво. 300 ml добавка се използва в съотношение 1:500, а 1,000 ml - в съотношение 1 : 1,000.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.