Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Wurth добавка за спиране на маслени течове, Вюрт

27,30 лв.
  • Марка: Wurth
  • Кат. номер: 5861311150
+ -
Купи
Моля, изберете:
Спецификации :
Предназначение За моторно масло

 

Предимства

  • Елиминира течове на масло от двигателя.
  • Премахва течовете и предпазва от възникване на течове.
  • Предпазва околната среда от замърсяване.
  • Намалява консумацията на масло.

Свойства

Предпазва от течове през уплътнителите. Предпазва околната среда от замърсяване с масло. Намалява консумацията на масло.

Приложение

За всички бензинови и дизелови двигатели. Съвместима с всички традиционни двигателни масла. 300 ml са достатъчни за 5 литра масло. Продуктът се добавя докато двигателя е горещ. Може да се добави по всяко време.

Забележка: Не е подходящ за мотоциклети или камиони с мокър съединител.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.