Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Wurth добавка за ръчни скоростни кутии,Вюрт

38,70 лв.
  • Марка: Wurth
  • Кат. номер: 5861400125
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Трайна защита за всички видове ръчни скоростни кутии.

  • Високоефективен лубрикант
  • Заглажда корозиралите повърхности
  • Предпазва от износване
  • Забавя стареенето на маслото
  • Удължава живота на ръчните скоростни кутии

Концентрацията на активното вещество отговаря на международните изискванията

  • За максимално натоварване

Свойства

Стабилизира вискозитета на трансмисионното масло и забавя стареенето му. Предпазва от корозия и намалява износването, благодарение на съдържанието на високоефективна органична молибденова добавка (ОMC2). Премахва шумовете.

Приложение

Използва се при шумове от скоростната кутия, проблеми с превключването и превантивно при всяка смяна на маслото за скоростната кутия, както и при ремонт на скоростната кутия. Тръбичката се завива на флакона и добавката се налива в трансмисионното масло чрез натискане на лостчето. Съдържанието на добавката не трябва да бъде повече от 10% от количеството на трансмисионното масло. Съдържанието на опаковката е достатъчно за 2.5 литра трансмисионно масло. Подходящо за минерални и синтетични трансмисионни масла.

Забележка: Не е подходяща за полигликолни масла.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.