Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Wurth добавка за почистване на дизелови двигатели,Вюрт

20,50 лв.
  • Марка: Wurth
  • Кат. номер: 5861001301
+ -
Купи
Моля, изберете:

За смазване на дизелови горивни системи за автомобили и камиони.

Увеличаване на способността за смазване на дизеловото гориво.

  • Увеличаване на експлоатационния живот на подвижните части на дизеловата система
  • Минимален риск от повреда на инжекционната система

Осигурява прецизно инжектиране на дизел.

  • По-малък разход на гориво
  • Гладка работа на двигателя

Предотвратява образуването на налепи (утайки).

Намаляване на вредните емисии. Не съдържа сяра, фосфор, метал или киселина.

Приложение

За всички дизелови common-rail и помпа-дюза двигатели. Добавете съдържанието на кутията към резервоара за гориво. В резервоара трябва да има най-малко 10 литра гориво. 300мл са достатъчни за 70 литра дизелово гориво. Препоръчваме да се използва на всеки 2000 км и като превантивна мярка след всеки ремонт на инжекционната система и двигателя.

Характеристика

Предотвратява образуването на отлагания в горивната камера и системата за впръскване. Diesel Treatment AR увеличава смазващия ефект на горивото с ниско съдържание на сяра и по този начин предотвратява повърхностното износване, което на свой ред предотвратява риска от повреда на инжекционната система. Също така удължава стабилността на биодизеловите горива при съхранение. Съвместим с всички съвременни катализатори и филтри за изгорели газове.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.