Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Wurth HHS 2000, 500 мл полусинтетична, леплива смазка в спрей, Вюрт

29,20 лв.
  • Марка: Wurth
  • Кат. номер: 0893106
+ -
Купи
Моля, изберете:

Полусинтетична, леплива смазка в спрей - HHS 2000 500мл

Полусинтетично смазочно масло, с изключително висока устойчивост на високи налягания.

Устойчиво на високи налягания

Изгражда смазочен филм с много висока устойчивост на разкъсване, както и отлични приглушаващи звука и вибрациите свойства.

Добри пълзящи свойства

  • Отлично смазва малките отвори.
  • Надеждна защита срещу корозия.

Леплив

Лубрикантът е устойчив на центрообежни сили при въртящи и движещи се елементи.

Добра съвместимост с различни материали.

Добра съвместимост с различни уплътнители и пластмаси. Не взаимодейства с боядисани повърхности.

Устойчиво на пръски вода, солена вода, слаби киселини и алкали.

Без силикон, смоля и киселина

Внимание

Устойчив на високи налягания

HHS 2000 е изключително устойчива смазка и смазочният и филм не се разкъсва дори при много високи налягания. Тя надеждно разделя основата от движещите се елементи и по този начин намалява амортизацията на частите и шанса за повреда. Ефектът е възможен само при незапрашени места на употреба - затова препоръчваме старателно почистване на частите с HHS Clean(арт. № 089310610) преди нанасянето на смазката.

 

Приложение

Подходящ за универсално смазване дори при високо налягане, напр. връзки за превключване, свръзки при ускорители и съединители, щифтове, фуги, шарнири, реверсивни лостове, заключващи накрайници, плъзгащи се релси, верижни колела, зъбни стелажи и отворени зъбни колела.

 

Инструкции

Разклатете флакона преди употреба, напръскайте елементите и позволете да подейства за момент. След употреба, обърнете флакона на обратно и изпръскайте до изпразване на дюзата.

 

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпростната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.