Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Налични иглолистни пелети FLAMES, клас А1, пале 1050 кг

590,00 лв.
  • Марка: Flames
  • Кат. номер: А1 Flames
+ -
Купи
Моля, изберете:

Предвид голямото тегло и обем на някои от продуктите и в случай на изчисляване на твърде висока стойност на доставката, моля свържете се с нас на някой от посочените телефони за да уговорим, алтернативен и по-рентабилен начин на доставяне.

 

Скъпи приятели, ние от Флеймс Груп не спираме да бъдем взискателни към себе си, за да може винаги да получавате високото качество на предлагания от нас продукт - пелети FLAMES, клас А1 от 100% иглолистна дървесина. За това се погрижихме своевременно да подлагаме на изпитване нашите пелети в акредитирана лаборатория към "Евротест Контрол" ЕАД. В доказателство на това, че не спираме да се развиваме са резултатите от това тестване. То показва, че нашите пелети са с все по-добри показатели, винаги в класа А1, по-калорични, по-плътни и с по-ниска влажност! С удоволствие Ви уведомяваме, че съгласно най-новото лабораторно изпитване, топлината на изгаряне е с високата стойност от 5,10 квч/кг.

 

Ивършваме доставки 7 дни в седмицата, както и вечер, след края на работния ден, за по-голямо удобство на нашите клиенти.

 

За въпроси и поръчки може да се свържете с нас на тел: 0885652525

 

Иглолистни пелети FLAMES, клас А1, 5,10 кВч/кг

  
Разликата в цента се дължи единствено на вида на опаковката. Съдържанието е напълно идентично.
 
Цена на тон: 560 лв - опаковки без печат
Цена на пале (1050 кг): 590 лв - опаковки без печат
Цена на тон: 580 лв - брандирани опаковки
Цена на пале (1050 кг): 610 лв - брандирани опаковки
 
 
Използван материал - бял бор.
Висока калоричност, ниско съдържание на пепел.
Здрава и надеждна опаковка - 15кг.
Брой опаковки в едно пале - 70.
Общо тегло - 1050 кг.
Влага (обща) - 4,27% ±0,09
Влага (аналитична) - 0,88% ± 0,03%
Пепел - 0,35% ± 0,01%
Топлина на изгаряне - 5,10 кВч/кг ± 0.02
Обемна плътност - 693 кг/куб.м ± 7
  
Продуктът е без добавени капаци или отпадъчни материали. Постоянно гарантирано качество в съответствие с изискванията на Европейските норми за съдържание на калоричност, прах, влажност, плътност и др.
БДС EN ISO 17225 - 2:2014, табл.1, клас А1д
  

Купувайки произведените от нас дървесни пелети можете да разчитате на качество от най-високо ниво. Важно е да се има предвид, че само висококачествените дървесни пелети осигуряват нужната калоричност и топлина с минимално количество изгорен материал. Продуктите с по-ниско качество имат по-ниска калоричност, оставят много пепел след изгаряне в инсталацията, а самото горене става много бързо. В същото време, употребата на подобни пелети би могла да блокира пелетната инсталация или да доведе до по-сериозни повреди.

  

Flames Group, Flames Group пелети, Flames пелети, пелети Flames, Флеймс Груп.