Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Аксиален двуполюсен VENTS VOK 2E вентилатор за покрив

412,80 лв.
  • Марка: Vents
  • Кат. номер: VOK 2E
+ -
Купи
Моля, изберете:

Аксиален двуполюсен покривен вентилатор с капацитет до 1050 m3/h в стоманен корпус и с хоризонтално извeждане на въздуха.

 

Приложение

 

Извеждаща вентилационна система за различни помещения, подходящ за покривен монтаж. Съвместим с Ø 200 и Ø250 mm кръгли въздуховоди.

 

Дизайн

 

Копусът на ентилатора е изработен от стомана с полимерно покритие, перката е изработена от алуминий.

 
Мотор

 

Еднофазен асинхронен двуполюсен двигател с външен ротор и вградена термична защита с автоматично рестартиране. Двигателят на лагери гарантира дълъг експлоатационен живот. Клас на защита на двигателя IP 44.

 

Регулиране на оборотите

 

Контрол на оборотите се извършва и по двата начина(гладко и стъпково) с помощта на тиристор или контролер автотрансформатор. Няколко вентилатора могат да бъдат свързани към един контролер, при условие че общата мощност и работен ток не надвишава номиналните стойности на регулатора.

 

Монтаж

 

Вентилаторът се монтира на покрива точно над тръбата за вентилация  и се  фиксира здраво към плоска повърхност с помощта на свързващата платка. 

 

Електрическо свързване и инсталация, се извършва в съответствие с инструкциите и електрическата схема на клемната кутия.

 

Технически данни

 

 

 

Размери