Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Трифазен двуполюсен центробежен вентилатор VENTS серия VCUN

512,80 лв.
  • Марка: Vents
  • Кат. номер: VCUN-2E
+ -
Купи
Моля, изберете:

Предвид голямото тегло и обем на някои от продуктите и в случай на изчисляване на твърде висока стойност на доставката, моля свържете се с нас на някой от посочените телефони за да уговорим, алтернативен и по-рентабилен начин на доставяне.

 

Трифазен двуполюсен центробежен вентилатор Vents серия VCUN с извит метален корпус тип "охлюв" и капацитет до 6330 m3/h.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Трифазният двуполюсен центробежен вентилатор Vents серия VCUN с извит метален корпус тип "охлюв"  отговаря на изискванията на Energy-related Products (ErP) Directive.

 

Вентилаторите сапредназначени за изграждане на вентилационната система за доставка или извеждане на въздух от различни помещения. Подходящ е за кръгли въздуховоди с диаметър 140, 160, 180, 200. 225, 240, 250 и 280 мм. и за външен монтаж.

 

ДИЗАЙН

 

Корпусът е изработен от стомана с полимерно покритие. Всеки модел позволява свързването към въздуховодите да става под всеки ъгъл с 45° стъпка.

 

МОТОР

 

Перката изработена от галванизирана стомана и с обърнати напред пера е монтирана директно на вала на двуполюсен трифазов асинхронен двигател. Моторът е на лагери осигурявайки дълъг експлоатационен срок. За прецизни характеристики, безопасна работа и нисък шум, всяка  перка е динамично балансирана при сглобяването. Клас на защита IP 54.

 

Контрол на скороста на вентилатора може да се осъществи с автотрансформатор или честотен контролер.

 

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ 

 

Вижте таблиците в изображенията.