Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Акрилен прозрачен лак за камъни VITEX DELAC 750mL/2.5L

14,90 лв.
  • Марка: Vitex
  • Кат. номер: DELAC
+ -
Купи
Моля, изберете:

Импрегниращ еднокомпонентен акрилен лак. Подчертава естествената красота на камъка, като я запазва винаги „жива”. Предпазва камъка от влага и от абсорбиране на замърсявания. Не образува филм, не пожълтява, не се лющи.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Акрилен прозрачен лак за камък за вътрешна и външна употреба. Импрегнира повърхността на камъка (абсорбира се) без да образува филм, в резултат на което повърхността не пожълтява и не се люспи. Лакът подчертава естествения цвят на повърхността на камъка, като го предпазва от влага и от абсорбиране на замърсители. DELAC е подходящ за всички видове камъни или плочи, естествени или изкуствени (като например материалите от находищата на Елефтеруполис, Каристос, Пилион), а също и за защита на огнеупорни тухли, керемиди, порест мрамор, декоративни тухли и други.

• Импрегниращ еднокомпонентен акрилен лак за камък.
• Подчертава естествения цвят на камъка и го съхранява „жив” за винаги.
• Безцветен, не образува филм.


РАЗЦВЕТКИ:

Прозрачен лак.

 

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТИТЕ:
Повърхностите трябва да бъдат сухи и чисти, без наличие на прах, мазнини или остатъци от стар лак.

 


ПОЛАГАНЕ:
Преди употреба, продуктът трябва да се разбърква добре. Нанася се на един или на два слоя с четка, с валяк или с пистолет airless, без да се разрежда. Продуктът не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.
Нанесеният слой е сух при допир до 1-2 часа. Следващ слой може да се нанесе след 3-4 часа. Дадените времена варират в зависимост от атмосферните условия (относителна влажност и температура).
Валяци, четки и петна от материала върху подови настилки се почистват с разтворител за работа с четка Τ 300, а след това се измиват със сапун или с миещ препарат. Пистолетите се почистват с разтворител за работа с пистолет Т 350.

 

Предвид голямото тегло и обем на някои от продуктите и в случай на изчисляване на твърде висока стойност на доставката, моля свържете се с нас на някой от посочените телефони, за да уговорим алтернативен и по-рентабилен начин на доставяне.

 

Време за повърхностно изсъхване  Време за повърхностно изсъхване 1-2h
 
 
Разход  Разход 10-12m2/lt
 
 
Нанасяне с четка  Нанасяне с четка
 
 
 Нанасяне с валяк  Нанасяне с валяк
 
 
 Нанасяне с пистолет  Нанасяне с пистолет