Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Антикорозионен грунд сив VITEX GALVANIZE 375mL/750mL

24,90 лв.
  • Марка: Vitex
  • Кат. номер: GALVANIZE
+ -
Купи
Моля, изберете:
Студена галванизация (поцинковане). Антикорозионен, еднокомпонентен грунд за индустриални приложения, на епоксидна основа, с високо съдържание на цинк. Подходящ за грундиране на метални повърхности и конструкции в индустриална и крайморска среда.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Специален, еднокомпонентен, антикорозионен грунд на епоксидна основа, с високо съдържание на цинков прах. Осигурява отлична и дълготрайна антикорозионна защита (студена галванизация). Подходящ за грундиране на метални повърхности, като помпи, тръбопроводи и метални конструкции в индустриална и крайморска среда.


• Студена галванизация.
• Еднокомпонентен грунд на епоксидна основа
• С високо съдържание на цинков прах


РАЗЦВЕТКИ:
Предлага се в сив цвят.
 

 

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТИТЕ:
Повърхностите трябва да се почистват с разтворител за работа с четка Τ 300, да бъдат сухи и гладки, без прах или мазнини, и изшкурени с подходяща шкурка (особено прясно галванизираните ламарини).

ПОЛАГАНЕ:

Преди употреба, продуктът трябва да се разбърква добре. Нанася се на един или на два слоя с четка, с валяк или с пистолет airless, като се разрежда до 5% с разтворител за работа с пистолет Τ 350. Продуктът не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.
Нанесеният слой е сух при допир до 45-60 минути. Следващ слой може да се нанесе след 9-12 часа. След като изсъхне напълно се шкури с подходяща шкурка, прахът се отстранява и се нанася лакова боя на Vitex - водоразтворима или разтваряна с разтворител. Дадените времена варират в зависимост от атмосферните условия (относителна влажност и температура).
Инструментите се почистват веднага след употреба с разтворител за работа с пистолет Τ350.

 

Предвид голямото тегло и обем на някои от продуктите и в случай на изчисляване на твърде висока стойност на доставката, моля свържете се с нас на някой от посочените телефони, за да уговорим алтернативен и по-рентабилен начин на доставяне.

 

Време за повърхностно изсъхване  Време за повърхностно изсъхване 45-60min
 
 
Процент на разреждане с разтворител  Процент на разреждане с разтворител 5%
 
 
Разход  Разход 7-9m2/lt
 
 
Нанасяне с четка  Нанасяне с четка
 
 
 Нанасяне с валяк  Нанасяне с валяк
 
 
 Нанасяне с пистолет  Нанасяне с пистолет