Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Антикорозионен грунд за метал оранжев VITEX MINIO 375mL/750mL/2.5L

13,35 лв.
  • Марка: Vitex
  • Кат. номер: MINIO
+ -
Купи
Моля, изберете:

Антикорозионен грунд на базата на алкидни смоли и силни антикорозионни пигменти. Осигурява пълна антикорозионна защита на металните повърхности, има отлична покривна способност и адхезия. МИНИО от нов тип е продукт произвеждан по нова технология и не съдържа олово.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Антикорозионен грунд разтварян с органичен разтворител, разработен на базата на алкидни смоли и пигменти със силно изразено антикорозионно действие. Осигурява висока покривност и отлична адхезия към метални повърхности. Благодарение на високото съдържание на антикорозионни пигменти в грунда, се осигурява пълна защита срещу корозия.

• Пигменти със силно антикорозионно действие
• Защита от корозия
• Не съдържа олово

 

РАЗЦВЕТКИ:
Предлага се в оранжев цвят.

 

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТИТЕ:
Повърхностите трябва да се почистват с разтворител за работа с четка Τ 300, да бъдат сухи и гладки, без прах или мазнини и изшкурени с подходяща шкурка.

 


ПОЛАГАНЕ:
Преди употреба, продуктът трябва да се разбърква добре. Нанася се на един или на два слоя, с валяк или с четка, като се разрежда 5% с разтворител за работа с четка Τ 300, или с пистолет airless, като се разрежда 5% с разтворител за работа с пистолет Τ 350. Продуктът не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.
Нанесеният слой е сух при допир до 45-60 минути. Следващ слой може да се нанесе след 20-24 часа. След като изсъхне напълно, се шкури с подходяща шкурка, прахът се отстранява и се нанася лакова боя на Vitex - водоразтворима или разтваряна с разтворител. Дадените времена варират в зависимост от атмосферните условия (относителна влажност и температура).
Валяци, четки и петна от материала върху подови настилки се почистват с разтворител за работа с четка Τ 300, а след това се измиват със сапун или с миещ препарат. Пистолетите се почистват с разтворител за работа с пистолет Т 350.

 

Предвид голямото тегло и обем на някои от продуктите и в случай на изчисляване на твърде висока стойност на доставката, моля свържете се с нас на някой от посочените телефони, за да уговорим алтернативен и по-рентабилен начин на доставяне.