Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2022. All Rights Reserved

Ferro Freya смесител кухненски, стоящ, гранит, въртящ чучур

118,00 лв.
  • Марка: Ferro
  • Кат. номер: BFR41B - ГРАФИТ; BFR41S - ПЯСЪЧЕН  
+ -
Купи
Моля, изберете:

Смесител за мивка

 

Марка: Ferro

Серия: Freya

Едноръкохватков

Керамичен затварящ механизъм

Въртящ се чучур

Цвят: черен

Гаранционен срок: 5 години

 

Едноръкохватков. Дизайн и размери: Моделът има изключително практичен дизайн: висока цилиндрична основа, от която започва чучура тип R-лебедка. Структурата се монтира върху борда на кухненската мивка. Може да се завърта по целия светъл отвор на мивката. Ръкохватката се намира странично на високата цилиндрична база в долната част. Моделът е с аератор. Външното покритие е в черен и пясъчен цвят. Пропорции: височина на смесителя 33.9 см, дължина 18 см; BFR41B - ГРАФИТ; BFR41S - ПЯСЪЧЕН

 

 

FERRO SA - е един от лидерите в санитарната и отоплителната индустрия на полския пазар. В продължение на 26 години компанията произвежда висококачествени санитарни и инсталационни елементи, както и елементи ототоплителни инсталации.

 

Групата FERRO се търгува на Варшавската фондова борса от 14 април 2010 г.

 

FERRO SA заема водеща позиция в Полша на пазара за продажби на клапани и второ по отношение на продажбите на кранове. Предметът на неговата дейност е производство и продажба на санитарна, инсталационна и отоплителна техника, както и санитарно оборудване под собствените им марки: FERRO, Metalia, Titania, както и под марките на клиентите на Групата.

 

FERRO SA дължи силната си позиция на пазара преди всичко заради грижата си за отлично качество на продуктите. Поддържането на висок стандарт на производство е възможно поради удовлетворяване на изискванията на действащите стандарти, поддържане на високи технически параметри, безопасност и функционалност. Всички продукти на компанията са обект на едни и същи, изключително точни и ограничителни, процедури за проверка на качеството. Те се проверяват на всеки етап на производство.

 

Висококвалифицирани инженери, отговорни за качеството, контролират правилния ход на процесите за контрол на качеството и сертифициране на продукта. Одиторите проверяват спазването на процедурите на системата за осигуряване на качество. Те включват процедурите, определени в стандартите на полската и европейската серия PN-EN, както и процедурите, свързани със системата за управление на качеството.