Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

WWW.OSNOVI.COM започна предлагането на електронни наргилета ICE VAPE

21 януари 2021
WWW.OSNOVI.COM започна предлагането на електронни наргилета ICE VAPE

WWW.OSNOVI.COM с удоволствие Ви представя новия продукт на българския пазар - електронно наргиле ICE VAPE. За любителите на наргилета то е съчетание на изключително приятен аромат, удобна употреба и компактен размер.

Изделието съдържа никотин, който може да доведе до пристрастяване. Употребата му е само за пълнолетни лица.

 

Какво е Ice Vape:

Електронното наргиле е готово за използване във всеки момент. Може да го ползвате днес и да продължите да го използвате дори и след година, докато устройството не достигне 450 дръпвания!

 

Предварително заредено с течност, захранвано от батерия и управлявано единствено от въздушния поток при дръпване. За употребата му не е необходимо зареждане, пълнене или дори включване - ICE VAPE е в пълна готовност за използване. Устройството започва да работи веднага след всмукване, което се индикира от LED светлина.

 

За използването на ICE VAPE не е нужна първоначална инвестиция или допълнителен консуматив. Още един плюс е липсата на необходимост от почистване. Елегантно и лесно за употреба, електронното наргиле не изисква никаква грижа - то е винаги готово за използване.

 

Зарядът на батерията на наргилето и количеството течност са изчислени, за да издържат минимум 450 дръпвания, което се равнява минимум на 2 кутии цигари. След като батерията се изтощи, устройството вече не може да се използва.

 

Голяма популярност на ICE VAPE се дължи на различните вкусове и лесна употреба. За да бъде избран сред останалите конкуренти решаващи са възможността му за използване по всяко време без нужда от зареждане, допълнителни консумативи или включване.

 

С никотиново съдържание от 2%, кварцов пясък и никотинови соли задоволяват необходимостта от пушене в пъти по-бързо, по-качествено и по-лесно в сравнение с обикновена цигара.

 

ICE VAPE е много добра алтернатива на обикновени цигари, която заменя тяхната естествена неприятна миризма, вреден дим и катрани с лек и свеж аромат.

 

Предлага се в десет вкуса:

  • чай - за хората с афинитет към билковите топли напитки наргилето предлага релаксиращия вкус на чай и възможността да почувствате атмосферата на следобед с чаша чай още при първото дръпване.
  • тютюн - един от най-предпочитаните за мъжката част от потребителите, с плътният му, но мек аромат е идеален в компанията на любима напитка.
  • мента - когато искате да усетите нещо свежо и неутрално. Подходящо за любителите на свежи и леки аромати.
  • манго - мек и сладникав аромат. Еднаквостта му с вкуса при опитване на самия плод ще Ви остави очаровани.
  • праскова - ще разнообрази сетивата ви със сладък, но свеж вкус. Ще се влюбите в плодовия му аромат.
  • боровинка - насладете се на любимия вкус боровинка. Истинска феерия за сетивата, предоставяща невероятни вкус и аромат.
  • диня - сладък, но леко и освежаващо усещане през целия ден с вкус на диня.
  • грозде - възможност да поглезите сетивата си с уникалния вкус на грозде. 
  • мохито - вкус на любим коктейл, където и когато поискате. Усещане за лято без край.
  • пура - усетете наситения и уникален вкус на пура. Изключително подходящ за любителите на запомнящите се вкусове.

 

Eлектронното наргиле е чудесна алтернатива на цигарите, заменящо тяхната естествена неприятна миризма, вреден дим и катрани с лек и свеж аромат.

 

Ползването на този продукт във всичките му разновидности е едно истинско удоволствие.