Инструменти
Баня и обзавеждане
Климатици, отопление
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Предложение за висококачествени иглолистни пелети от WWW.OSNOVI.COM

27 януари 2020
Предложение за висококачествени иглолистни пелети от WWW.OSNOVI.COM

 

От началото на тази година екипът на WWW.OSNOVI.COM започна предлаганаето на висококачествени иглолистни пелети на Флеймс Груп ООД

 

Продуктът е без добавени капаци или отпадъчни материали. Постоянно гарантирано качество в съответствие с изискванията на Европейските норми за съдържание на калоричност, прах, влажност, плътност и др. 

 

Основното предимство на предлагания продукт е отстранената кора на иглолистния материал. 

 

Най-важните изследвани характеристики на тези пелети са със следните параметри:

 

Влага (обща) - 5,09% ±0,10
Влага (аналитична) - 0,52% ± 0,02%
Пепел - 0,30% ± 0,02%
Топлина на изгаряне - 4,85 кВ/ч ± 0.02
Обемна плътност - 705 кг/куб.м ± 7

 

Изследваните характеристики: Влага (обща); Пепел (на сухо гориво. Sd); Топлина на изгаряне (долна на работно гориво Qnet, v, ar); Обемна плътност (на получено, BDar) съответстват на изискванията на БДС EN ISO 17225 - 2:2014, табл.1, клас А1.

 

Произведените от Флеймс Груп ООД дървесни пелети са с качество от най-високо ниво. Важно е да се има предвид, че само висококачествените дървесни пелети осигуряват нужната калоричност и топлина с минимално количество изгорен материал. Продуктите с по-ниско качество имат по-ниска калоричност, оставят много пепел след изгаряне в инсталацията, а самото горене става много бързо. В същото време, употребата на подобни пелети би могла да блокира пелетната инсталация или да доведе до по-сериозни повреди.

 

Продуктът се предлага в палета с тегло 1050 кг и брой на чувалите 70. Опаковката е здраво и надеждно двуслойно LDPE фолио с висококачествен печат. 

 

Към продукта: https://osnovi.com/bg-product-details-6375.html