Инструменти
Баня и обзавеждане
Климатици, отопление
Copyright © 2020. All Rights Reserved

WWW.OSNOVI.COM с нова мобилна версия

26 февруари 2017
WWW.OSNOVI.COM с нова мобилна версия

От тази седмица WWW.OSNOVI.COM, е достъпен за потребители навсякъде и по всяко време. Новата ни мобилна версия вече може да бъде изпробвана от всички интернет потребители.  Продуктите и услугите, които предлагаме ще бъдат на разположение за повече потребители, независимо от вида на техните мобилни устройства.

 

Основна част от предимствата на мобилната платформа са бързата и лесна навигация, както и  удобният и опростен интерфейс, съобразен със специфичните размери на мобилните устройства.

 

Мобилната версия е олекотено копие на основния сайт. Изцяло изградена и адаптирана е за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry и други, които имат браузър и достъп до интернет. Страницата е съобразена със спецификите за резолюция на екрана и технически възможности на повечето мобилни устройства. Зареждането й генерира много по-малко трафик, което е от основно значение за всеки потребител.

 

Чрез нея се представят основните и най-важни части от наличната в основния сайт информация - продуктови спецификации и цени, изображения, форми за контакт, а така също и бързото и удобно финализиране на поръчка.