Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Преглед и тест на пратка

Преглед и тест на пратка

Всички поръчки направени към www.osnovi.com се изпращат с опция, която Ви дава възможност да прегледате, а някои артикули и да тествате преди да ги заплатите. Преглед на пратка е възможност пратката да се прегледа от получателя и той да плати наложения платеж само, ако приеме стоката. Към услугата може да се добавят и допълнителни опции, които са независими една от друга.

 

Тест – пратката може да се прегледа и тества от получателя и той да плати наложения платеж само ако приеме стоката. По този начин състоянието на продуктите ще бъде видимо за потребителите при осъществяване на покупката и ще спечелим доверието на купувача, доказвайки грижа към неговите интереси.

 

Проверка на пратката преди заплащане се отнася както за физически лица така и за фирми, които са закупили продукти продукти от онлайн магазин www.osnovi.com.

 

При положение, че пратката е изпратена за сметка на получателя, той трябва да заплати стойността на доставката преди прегледа на съдържанието, независимо дали ще я вземе или откаже след това