Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Доставка

Доставка

Направените поръчки в www.osnovi.com се доставят чрез куриер, директно до вашия дом или офис. За тежки и обемисти продукти е възможна доставка с наш транспорт или Вие може да ги вземете от наш склад или магазин. Куриерските фирми, които използваме са Еконт и Speedy. В случай, че желаете стоката да Ви бъде доставена от друга куриерска фирма, моля да се свържете с нас по телефона и да уточните доставката с търговския отдел. 

 

Доставката с куриер може да бъде направена по следните начини:

 

1.Поръчка на доставка до най-удобния офис на Speedy или Econt, и получаване на пратката в подходящо за клиента време.

2.След пристигане на пратката в местния офис на Speedy или Econt Express, тя се разпределя на куриер.

 

ВАЖНО:  Проверката целостта и количеството на пратката в присъствието на куриера преди да приемете стоката и преди да подпишете документите е задължителна.

 

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 7 работни дни. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, www.osnovi.com се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

 

При положение, че в товарителницата е посочено пратката да бъде получена от офис на Еконт Експрес, но в последствие желаете тя да бъде занесена до адрес на Получател. В този случай се налага доплащане на разликата между доставката "до офис на Еконт Експрес" и "до адрес на Клиента".

 

В случай, че пратката е изпратена до офис "X" на Еконт, но за Получател по- удобен е офис "Y", то пратката може да бъде пренасочена.

 

При направен неуспешен опит за доставка, следва да бъде направено разпореждане за последващ опит - на следващия работен или друг удобен за клиента час и ден за доставка.

 

Преглед и тест на пратка

 

Всички поръчки направени към www.osnovi.com се изпращат с опция, която Ви дава възможност да прегледате, а някои артикули и да тествате преди да ги заплатите. Преглед на пратка е възможност пратката да се прегледа от получателя и той да плати наложения платеж само, ако приеме стоката. Към услугата може да се добавят и допълнителни опции, които са независими една от друга.

 

Тест – пратката може да се прегледа и тества от получателя и той да плати наложения платеж само ако приеме стоката. По този начин състоянието на продуктите ще бъде видимо за потребителите при осъществяване на покупката и ще спечелим доверието на купувача, доказвайки грижа към неговите интереси.

 

Проверка на пратката преди заплащане се отнася както за физически лица така и за фирми, които са закупили продукти продукти от онлайн магазин www.osnovi.com.

 

При положение, че пратката е изпратена за сметка на получателя, той трябва да заплати стойността на доставката преди прегледа на съдържанието, независимо дали ще я вземе или откаже след това