Климатици, отопление
Инструменти
Баня и обзавеждане
Copyright © 2023. All Rights Reserved

За нас

За нас

 

WWW.OSNOVI.COM е интернет магазин, който предлага широка гама продукти за строителството, дома и офиса, използвайки натрупан многогодишен опит, съвременни знания и технологии. Фирмата ни е специализирана и в извършването на вътрешни ремонти с високо качество, довършителни работи, и строително ремонтни дейности.

 

Прогресивното ни развитие се дължи на своевременното и пълно запознаване с основните направления и новости при строителните продукти и услуги. Изградили сме дългосрочни и успешни партньорства с множество известни строителни, производствени, търговски и други компании, с чиято помощ сме завършили успешно голям брой различни по размер и естество обекти.

 

Разработихме услуга в комплексна форма за да отговорим на пазарните изисквания и на изискванията на нашите клиенти, която се изразява в предлагането и доставянето на продукти и строителни материали чрез нашия онлайн магазин, последващото им влагане в извършване на строително-монтажни дейности, собствен транспорт и организирана логистична дейност за нуждите на конкретния проект на клиента. Съчетаваме собственото ноу-хау в процеса, собствени складове, директни договори с производители и вносители, квалифицирани служители, цялостна система за управление на бизнеса. Имаме договорени партньорства с контрагенти специализирани в извършването на конкретни видове строително – монтажни дейности.

 

Структурата ни е изградена от истински професионалисти в областта на строителството и ремонта с дългогодишен опит и квалификация. Доказаното качество на нашите продукти и услуги се дължи на съвременно оборудване което използваме, непрестанните инвестиции в технология и хора, както и постоянното запознаване с всички актуални нововъведения в света на строителните материали и дейности.

 

Всички от предлаганите от нас продукти или дейности се ръководят от „принципа на доволния клиент”. Клиентите ни са удовлетворени защото винаги следваме техните желания. Не правим компромис с качеството на строителството или вложените материали.

 

Ако имате нужда от боядисване на стаята на детето Ви или искате старото Ви жилище да изглежда по нов и неповторим начин, и то да бъде повод за гордост за семейството, или пък се нуждаете от изцяло нова енергийно-ефективна фасада на притежаваната от Вас бизнес сграда – можете да разчитате на нас. Ние сме тук за да Ви помогнем. Способни сме да превърнем вашата мечта в инвестиционен проект, чието реализиране ще осъществим по един блестящ начин.

 

От нас можете да очаквате най-добрата оферта, без скрити условия, доплащания и прекъсвания на работния процес. Най важното за нас във всеки проект е доволния клиент.  

 

Не се колебайте да се свържете с нас.